Zoek naar het gele logo met ‘brood van de week’ en ontdek welk broden we deze week bakken. Elke week bakken we andere speciale broden.
Basic klein, halfvolkoren
Uw dagelijks desembrood! Brood in z’n zuiverste vorm, als basis van het assortiment. Hetzelfde als het basic groot, maar dan in ‘t klein.
Grammage:
500 gr
Ingrediënten:
Tarwe, tarwedesem

Basic groot, halfvolkoren
Uw dagelijks desembrood! Brood in z’n zuiverste vorm, als basis van het assortiment.
Grammage:
800 gr
Ingrediënten:
Tarwe, tarwedesem

Zoete Aardappel-Cashew-Maanzaad
Een aromatisch desembrood met een verrassende kleur. De zoete aardappelen worden in de oven gegaard met wat gerookt paprikapoeder en nadien, samen met de geroosterde cashewnoten en het blauwe maanzaad, in de kneder aan het deeg toegevoegd. Een heerlijke smaakcombinatie die geen beleg meer vraagt!
Gewicht:
650gr
Ingrediënten:
tarwebloem, tarwemeel, water, rogge-tarwedesem, zoete aardappel, cashewnoten, maanzaad, gerookt paprikapoeder, peper, zout

100 % Speltbrood
Een luchtig desembrood van spelt en spelt alleen, … met een vleugje honing.

Sesambrood
Desembrood voor sesamlovers, boordevol ongepelde geroosterde sesamzaadjes.
Grammage:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwe, tarwe-roggedesem, sesam

Boerenbrood
Het lievelingsbrood van de nieuwe bakker Matteo! Met 25% bruine tarwebloem en rogge, en 75% witte tarwebloem. Natuurlijk ook puur desembrood.

Baguette, ciabatta, focaccia, fougasse, …
Op zaterdagen vind je het meest uitgebreide aanbod in onze winkels. Ook de hartige luxe ontbreekt dan niet:
- Baguettes
- Ciabatta natuur, met olijven, met zongedroogde tomaten OF met sesam-rozijnen
- Focaccia met oregano-zeezout, met rode ui-aardappel-tijm OF bospaddestoelen-hazelnoten-honing
- Fougasse (met rode biet-korianderzaad, met gekarameliseerde sjalot OF met basilicum-zeezout)

Zoet aanbod
Bakker Klaas bakt niet alleen brood, maar ook zoete lekkernijen. De zoete bereidingen worden niet met desem gemaakt.
In ons aanbod hebben we croissants, chocoladekoeken, boterkoeken met rozijnen, suikerstrikken, kaneelbollen, chocolade-, suiker- of krentenbollen, sandwiches en mastellen.
Op zaterdag is er ook brioche craquelin, brioche natuur of brioche met rozijnen.

Pitjesbrood
Een licht desembrood, met geroosterde pompoen- en zonnebloempitten. Daar zit smaak in, en pit!
Gewicht:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, water, rogge-tarwedesem, pompoenpitten, zonnebloempitten, zout

Havermout – amandel – rozijn
Een desembrood om jezelf te verwennen! Zoet en zacht met alleen maar gezonde smaakmakers.
Grammage:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwe, tarwekiemen, tarwe-roggedesem, haver, havermelk, geroosterde amandelen, rozijnen

Wilde rijst – hennep – chia
Ons desembrood voor hipsters! Brood als superfood, vol vezels en ander krachtvoer. Hennep, chiazaad en wilde rijst zorgen voor een zachte, volle textuur, en een gezonde, bijna ‘grassige’ smaak.
Gewicht:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, tarwekiemen, water, rogge-tarwedesem, gekookte wilde rijst, geroosterd hennep- en chiazaad, zout

Vijgen – venkel – salie
Een aromatisch desembroodje, met gedroogde vijgen, geroosterd venkelzaad en verse fijngehakte salie, zomaar uit de tuin geplukt.
Gewicht:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwe, tarwe-roggedesem, vijgen, venkelzaad, verse salie

Abrikoos – fenegriek
Hiermee gaan we exotische toer op! Gedroogde abrikozen en fenegriek doen je aan het Verre Oosten denken! Pittig en ideaal met een stukje stevige kaas.
Grammage:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwe, tarwe-roggedesem, gedroogde abrikozen, geroosterde fenegriekzaadjes

Polenta – olijven – rozemarijn
Italië in een brood, zomer op je bord! Zacht door de polenta, zuiders door de olijven en fijngehakte rozemarijn.
Grammage:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwe, tarwekiemen, rogge-tarwedesem, polenta, mix van groene en zwarte olijven, verse rozemarijn

Pompoenbrood
De hokkaido pompoenen worden geroosterd met verse gember en olijfolie. Daarna gaan ze de kneder in. Ziezo, pompoenbrood 🙂
Gewicht:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, tarwekiemen, water, rogge-tarwedesem, pompoenpitten, pompoen, gember, olijfolie, zout

Winters rogge
Een stevig en kloek roggebroodje, met pitten, zaden, rozijnen. 2 schellekes en je kan er weer tegen!
Grammage:
700 gr
Ingrediënten:
Rogge, tarwe, tarwe-roggedesem, gekookte roggegranen, sesam, maanzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten, rozijnen

Stevig Speltbrood
Een stevig en kloek speltbroodje van volkoren spelt en volle speltkorrels. De zonnebloempitten finishen de touch!
Gewicht:
700 gr
Ingrediënten:
Speltmeel, speltbloem, water, speltdesem, gekookte speltgranen, zonnebloempitten, zout

Broodje boekweit
De typische nootachtige smaak van boekweit vakkundig in een desembrood gevangen.
Gewicht:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel boekweitmeel, water, tarwe-roggedesem, geroosterde boekweit (=kasha), zout

Notenbrood
Desembrood met veel hazelnoten en walnoten.
Gewicht:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, roggebloem, water, tarwe-roggedesem, hazelnoten, walnoten, zout

50% Kamut
Kamut (=Khorasan) is een oude graansoort, licht verteerbaar en vol van smaak, zelfs de Farao’s van Egypte wisten dit al!
Gewicht:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, kamutmeel, water, tarwe-roggedesem, zout

50% Eenkoren
Eenkoren heet in het Frans petit épautre, of “kleine spelt”. Deze voorloper van spelt zorgt voor een licht en luchtig desembrood.
Grammage:
650 gr
Ingrediënten:
Tarwe, Eenkoren, Tarwe-roggedesem

Pain rustique
Het favoriete brood van de bakker himself!
Luchtig, wit desembrood met een gatenstructuur.
Gewicht:
650 gram
Ingrediënten:
Tarwe, tarwedesem

Vlokkenbrood
Rogge-, Gerst-, Spelt- en Havervlokken: allemaal in één brood … Lekker, en goed voor jou!
Gewicht:
650gr
Ingrediënten:
tarwebloem, tarwemeel, water, rogge-tarwedesem, geweekte rogge-, gerst-, spelt- en havervlokken, zout
