Zoek naar het gele logo met ‘brood van de week’ en ontdek welk broden we deze week bakken. Elke week bakken we andere speciale broden.

Basic klein, halfvolkoren

Uw dagelijks desembrood! Brood in z’n zuiverste vorm, als basis van het assortiment. Hetzelfde als het basic groot, maar dan in ‘t klein.

Grammage:
500 gr

Ingrediënten:
Tarwe, tarwedesem

foto van Basic klein, halfvolkoren

Basic groot, halfvolkoren

Uw dagelijks desembrood! Brood in z’n zuiverste vorm, als basis van het assortiment.

Grammage:
800 gr

Ingrediënten:
Tarwe, tarwedesem

foto van Basic groot, halfvolkoren

Zoete Aardappel-Cashew-Maanzaad

Een aromatisch desembrood met een verrassende kleur. De zoete aardappelen worden in de oven gegaard met wat gerookt paprikapoeder en nadien, samen met de geroosterde cashewnoten en het blauwe maanzaad, in de kneder aan het deeg toegevoegd. Een heerlijke smaakcombinatie die geen beleg meer vraagt!

Gewicht:
650gr

Ingrediënten:
tarwebloem, tarwemeel, water, rogge-tarwedesem, zoete aardappel, cashewnoten, maanzaad, gerookt paprikapoeder, peper, zout

foto van Zoete Aardappel-Cashew-Maanzaad

100 % Speltbrood

Een luchtig desembrood van spelt en spelt alleen, … met een vleugje honing.

foto van 100 % Speltbrood

Sesambrood

Desembrood voor sesamlovers, boordevol ongepelde geroosterde sesamzaadjes.

Grammage:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwe,  tarwe-roggedesem, sesam

foto van Sesambrood

Boerenbrood

Het lievelingsbrood van de nieuwe bakker Matteo! Met 25% bruine tarwebloem en rogge, en 75% witte tarwebloem. Natuurlijk ook puur desembrood.

foto van Boerenbrood

Baguette, ciabatta, focaccia, fougasse, …

Op zaterdagen vind je het meest uitgebreide aanbod in onze winkels. Ook de hartige luxe ontbreekt dan niet:

  • Baguettes
  • Ciabatta natuur, met olijven, met zongedroogde tomaten OF met sesam-rozijnen
  • Focaccia met oregano-zeezout, met rode ui-aardappel-tijm OF bospaddestoelen-hazelnoten-honing
  • Fougasse (met rode biet-korianderzaad, met gekarameliseerde sjalot OF met basilicum-zeezout)

 

foto van Baguette, ciabatta, focaccia, fougasse, …

Zoet aanbod

Bakker Klaas bakt niet alleen brood, maar ook zoete lekkernijen. De zoete bereidingen worden niet met desem gemaakt.

In ons aanbod hebben we croissants, chocoladekoeken, boterkoeken met rozijnen, suikerstrikken, kaneelbollen, chocolade-, suiker- of krentenbollen, sandwiches en mastellen.

Op zaterdag is er ook brioche craquelin, brioche natuur of brioche met rozijnen.

foto van Zoet aanbod

Pitjesbrood

Een licht desembrood, met geroosterde pompoen- en zonnebloempitten. Daar zit smaak in, en pit!

Gewicht:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, water, rogge-tarwedesem, pompoenpitten, zonnebloempitten, zout

foto van Pitjesbrood

Havermout – amandel – rozijn

Een desembrood om jezelf te verwennen! Zoet en zacht met alleen maar gezonde smaakmakers.

Grammage:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwe, tarwekiemen, tarwe-roggedesem, haver, havermelk, geroosterde amandelen, rozijnen

foto van Havermout – amandel – rozijn

Wilde rijst – hennep – chia

Ons desembrood voor hipsters! Brood als superfood, vol vezels en ander krachtvoer. Hennep, chiazaad en wilde rijst zorgen voor een zachte, volle textuur, en een gezonde, bijna ‘grassige’ smaak.

Gewicht:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, tarwekiemen, water, rogge-tarwedesem, gekookte wilde rijst, geroosterd hennep- en chiazaad, zout

foto van Wilde rijst – hennep – chia

Vijgen – venkel – salie

Een aromatisch desembroodje, met gedroogde vijgen, geroosterd venkelzaad en verse fijngehakte salie, zomaar uit de tuin geplukt.

Gewicht:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwe, tarwe-roggedesem, vijgen, venkelzaad, verse salie

foto van Vijgen – venkel – salie

Abrikoos – fenegriek

Hiermee gaan we exotische toer op! Gedroogde abrikozen en fenegriek doen je aan het Verre Oosten denken! Pittig en ideaal met een stukje stevige kaas.

Grammage:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwe, tarwe-roggedesem, gedroogde abrikozen, geroosterde fenegriekzaadjes

foto van Abrikoos – fenegriek

Polenta – olijven – rozemarijn

Italië in een brood, zomer op je bord! Zacht door de polenta, zuiders door de olijven en fijngehakte rozemarijn.

Grammage:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwe, tarwekiemen, rogge-tarwedesem, polenta, mix van groene en zwarte olijven, verse rozemarijn

foto van Polenta – olijven – rozemarijn

Pompoenbrood

De hokkaido pompoenen worden geroosterd met verse gember en olijfolie. Daarna gaan ze de kneder in. Ziezo, pompoenbrood 🙂

Gewicht:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, tarwekiemen, water, rogge-tarwedesem, pompoenpitten, pompoen, gember, olijfolie, zout

foto van Pompoenbrood

Winters rogge

Een stevig en kloek roggebroodje, met pitten, zaden, rozijnen. 2 schellekes en je kan er weer tegen!

Grammage:
700 gr

Ingrediënten:
Rogge, tarwe, tarwe-roggedesem, gekookte roggegranen, sesam, maanzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten, rozijnen

foto van Winters rogge

Stevig Speltbrood

Een stevig en kloek speltbroodje van volkoren spelt en volle speltkorrels. De zonnebloempitten finishen de touch!

Gewicht:
700 gr

Ingrediënten:
Speltmeel, speltbloem, water, speltdesem, gekookte speltgranen,  zonnebloempitten, zout

foto van Stevig Speltbrood

Broodje boekweit

De typische nootachtige smaak van boekweit vakkundig in een desembrood gevangen.

Gewicht:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel boekweitmeel, water, tarwe-roggedesem, geroosterde boekweit (=kasha), zout

foto van Broodje boekweit

Notenbrood

Desembrood met veel hazelnoten en walnoten.

Gewicht:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, roggebloem, water, tarwe-roggedesem, hazelnoten, walnoten, zout

foto van Notenbrood

50% Kamut

Kamut (=Khorasan) is een oude graansoort, licht verteerbaar en vol van smaak, zelfs de Farao’s van Egypte wisten dit al!

Gewicht:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwemeel, kamutmeel, water, tarwe-roggedesem, zout

foto van 50% Kamut

50% Eenkoren

Eenkoren heet in het Frans petit épautre, of “kleine spelt”. Deze voorloper van spelt zorgt voor een licht en luchtig desembrood.

Grammage:
650 gr

Ingrediënten:
Tarwe, Eenkoren, Tarwe-roggedesem

foto van 50% Eenkoren

Pain rustique

Het favoriete brood van de bakker himself!

Luchtig, wit desembrood met een gatenstructuur.

 

Gewicht:

650 gram

Ingrediënten:

Tarwe, tarwedesem

foto van Pain rustique

Vlokkenbrood

Rogge-, Gerst-, Spelt- en Havervlokken: allemaal in één brood … Lekker, en goed voor jou!

Gewicht:
650gr

Ingrediënten:
tarwebloem, tarwemeel, water, rogge-tarwedesem, geweekte rogge-, gerst-, spelt- en havervlokken, zout

foto van Vlokkenbrood