Met respect voor het ambacht en oog voor creativiteit zorgt Bakker Klaas steeds voor een degelijk en gevarieerd aanbod: traditioneel desembrood op basis van tarwe, rogge of spelt, maar ook combinaties met noten, vruchten, zaden en kruiden. Croissants met hoeveboter, krakende baguettes, pain brioché met honing,…  Wat je ook kiest, je kan er steeds zeker van zijn dat het gemaakt is zonder toevoeging van verbeteraars of andere supplementen, maar steeds met de beste ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch, lokaal en fairtrade.

GENT-CENTRUM  Baudelostraat 3

woensdag – vrijdag – zaterdag (09u-16u)

In onze brood- en koffiebar vlakbij de Vrijdagmarkt kan je je favoriete desembrood kopen. Maar blijf gerust wat langer, want van al dat lekkers uit de bakkerij kan je ook ter plekke genieten in de koffiebar. Rustig ontbijten met een cappuccino en de krant, een eenvoudige lunch met vrienden of een collega op ons terras, een stukje gebak met koffie na het shoppen,… Onze barista zal je bedienen volgens de regels van de kunst.

MARIAKERKE   Alphonse Claeys-Bouüaertlaan 5

woensdag en zaterdag (08u30-14u)

In ons open atelier in Mariakerke maken en bakken we alles dagvers. De broden krijgen er steeds de tijd om traag en lang rijzen. Op die manier zorgt de desem voor een rijke smaak, stevig kruim en een lekkere korst.

‘Al onze broden worden gebakken met biologische bloem!’

Twee keer per week gaan de deuren open en kan je zelf je desembrood komen kiezen.

Naast onze eigen winkels, vind je ons brood ook bij de externe afhaalpunten van onze broodabonnementen (nl. De Zwaluw, boerenmarkt St-Amandsberg), maar ook bij Akker & Ambacht en Sundance Kit.

 

schenk een cadeaubon